Makelaar Mythen

makelaar doorn

Beste makelaar doorn – Patristische brief, Boek I: De eerste stappen; Boek II: De tweede stappen; Boek III: On Politics – A Trickshow; Herziening van The Counted Vote; Inleiding tot de wetenschapsfilosofie en openbaar beleid; en een erekwestie – 24 januari 2021

Beste makelaar, een doorn van eer … als je het beu bent om door de vastgoedsector te worden beroofd, gevleid en misbruikt, zou je kunnen overwegen hoe het voelt om het grootste deel van twee decennia genegeerd te worden door een professionele makelaar. Hoe het voelt om op een dag wakker te worden en erachter te komen dat uw makelaar van start is gegaan zonder zelfs maar een woord tegen u te hebben. Je bent boos en in de war; je frustratie begint tekenen van toename te vertonen, en dit is een goed moment om na te denken over wraak. Misschien kunt u uw frustratie op uw makelaar doorn wegnemen. Het is fris buiten, de vogels fluiten, de beestjes kruipen en je kijkt naar insecten in plaats van makelaars.

Voor al degenen die gedupeerd zijn en wiens vertrouwen is geschonden door een malafide makelaar in onroerend goed, volgen hier enkele ideeën over hoe om te gaan met de “malafide” die ervoor zorgde dat u in de eerste plaats viel voor een nep “goederenmakelaar”. U hoeft de onbeschofte opmerkingen en ongewenste aandacht van uw makelaar niet meer te verdragen. Dit is wat u het meest dankbaar zal maken voor uw eerdere beslissing om de kromme te dumpen en een nieuwe en eerlijke makelaar in te huren. En als u besluit om achter uw makelaar doorn aan te gaan, wilt u er misschien zeker van zijn dat u alle feiten op een rijtje heeft voordat u hem of haar beschuldigingen en aantijgingen gaat uiten. We weten allemaal dat we allemaal boos worden als we voelen dat onze rechten worden geschonden, en soms rechtvaardigen we onze woede op basis van een misverstand. Laten we dus eens naar dit ene voorbeeld kijken en kijken of het op u van toepassing is.

Stel dat u heeft besloten om naar Florida te verhuizen en op zoek bent naar een geschikte makelaar om u te helpen bij het vinden van uw nieuwe huis. U begint met uw makelaar te praten en de verkoper van de makelaar probeert u nu te verkopen over de voordelen van kopen in Miami. Hij vertelt je dat de markt in Florida op dit moment zo heet is dat bijna elk onroerend goed dat je kiest een echte winnaar is. Dus hij verzekert je praktisch dat je veel krijgt. Wat zegt hij je? Hij vertelt je dat alle eigendommen die op de markt te koop staan, op de markt zijn omdat het faillissementen zijn – de makelaarsmarkt.

De markt die hij vertegenwoordigt, is de markt waarin de door de overheid gesponsorde instelling die eigenaar is van het onroerend goed waarin u geïnteresseerd bent, toevallig zijn onroerend goed te koop aanbiedt.

Als u nu zou geloven dat deze specifieke makelaar u de beste prijs geeft op basis van echte marktomstandigheden, dan zou u denken dat u misschien een goede deal krijgt. Maar wat u waarschijnlijk niet beseft, is dat de markt die hij vertegenwoordigt er een is waar de prikkels van zijn makelaar om u het onroerend goed te verkopen zwaarder wegen dan de werkelijke marktwaarde van het onroerend goed en daarom is het bod van uw makelaar in wezen een leugen. Hetzelfde geldt voor alle andere makelaars op de markt.

Wanneer u te maken heeft met een makelaar, in het bijzonder een makelaar met wie u een relatie heeft opgebouwd, is het uw verantwoordelijkheid om het bedrijf waarvoor hij werkt en het makelaarskantoor waarmee hij is verbonden te controleren. Vertrouw geen makelaar die slechts één makelaarskantoor of een individuele makelaar vertegenwoordigt. Als je dat doet, kan het zijn dat je een vacht krijgt. En vergeet niet dat het vinden van een woning meer is dan het vinden van een makelaar. Wees dus voorzichtig wanneer u besluit een makelaar in te huren en zorg ervoor dat u alle voordelen en negatieven van het proces begrijpt.

 

 

Op deze website meer informatie: https://www.patistmakelaardij.nl/