Goedkope providers

Een van de eerste dingen die mensen opvallen als ze op zoek zijn naar goedkope webhosting, is het prijskaartje. Ja, ze zijn goedkoop. Zuinig. Hoe je het ook noemt. Dat betekent echter niet dat ze de functies of functionaliteit missen die uw nieuwe site verdient.

Bespreek in dit artikel of het zinvol is om te upgraden van een beheerde hostingomgeving naar een zelfbeheerde hostingomgeving met een WordPress-blogplatform. WordPress is een van de meer populaire CMS-systemen op internet. Het is gratis te downloaden en gemakkelijk te gebruiken. Er is geen reden waarom u voor klantenservice zou moeten betalen als u in het comfort van uw eigen huis met iemand kunt praten. Er zijn veel goedkope webhostingproviders die gratis domeinnamen aanbieden bij WordPress-accounts, maar doe je onderzoek.

Hostgator en Avanti zijn twee van de meest populaire goedkope webhostingproviders. Hoewel ik Avanti helemaal niet leuk vind, is HostGator goed gezelschap en biedt het geweldige ondersteuning voor klanten. Zowel Avanti als HostGator bieden cPanel-sjablonen die door vrijwel iedereen kunnen worden gebruikt. Ik geef de voorkeur aan HostGator, maar dat is mijn mening en jij moet doen wat volgens jou het beste voor jou werkt.

Als je geavanceerde functies nodig hebt, moet je misschien naar een speciale hostingprovider kijken. Goedkope webhostingproviders bieden niet altijd hetzelfde aantal functies als toegewijde providers. Het is mogelijk dat u meer geavanceerde functies nodig heeft als u geavanceerde functies nodig heeft. Houd er echter rekening mee dat hoe minder functies u nodig heeft, hoe minder geld u uitgeeft. Denk dus niet dat elke maand een beetje meer betalen per se slecht is.

Als u een site moet opzetten, hoeveel bandbreedte en opslagruimte heeft u dan nodig? U kunt aan de slag met slechts één domeinnaam, maar als u meer dan één domein opzet, lopen deze kosten snel op. Er zijn mensen die meerdere sites beheren vanuit één domein, maar dit is misschien niet in uw beste belang, tenzij u al veel verkeer heeft. Sommige hosts bieden onbeperkte domeinnamen aan, dus als u snel aan de slag moet, is dit misschien de beste goedkope webhostingprovider voor u. U wilt iets waarmee u snel aan de slag kunt, dus let op dit onderdeel.

Wat zijn enkele van de beste goedkope webhostingproviders die u onbeperkte domeinen en onbeperkte bandbreedte en opslagruimte bieden? Mijn persoonlijke keuze is Dreamhost omdat het erg goedkoop en erg betrouwbaar is. Ze bieden ook veel verschillende add-ons die uw website kunnen aanpassen, dus als u iets op maat nodig heeft, of als u een e-commercesite wilt toevoegen, kunnen ze dit voor u opzetten. Ze zijn betaalbaar en de service is van topklasse. Het heeft me in staat gesteld om mijn eigen online winkel te creëren die wenskaarten, T-shirts, afbeeldingen en meer verkoopt, en ik verdien een percentage van elke verkoop.